Juhuuu - genåbning pr. 25. maj 2021

Juhuuuu....pr. 25. maj er det igen muligt at mødes til indendørs foreningsaktiviteter for alle aldersgrupper og aktivitetstyper og det betyder, at vi åbner dørene i Frivilligcentret og vi glæder os enormt til at se jer alle igen.

OBS!
* Forsamlingsloftet er på 50 personer.
* Gældende retningslinjer kræver fremvisning af coronapas ved
  udøvelse af møder og foreningsaktiviteter i Frivilligcentret.
* Mundbind er fortsat nødvendigt.
* Afspritning af hænder og afspritning af mødelokaler efter brug
  er fortsat aktuelt.

CORONA-PAS
Regeringen har vedtaget at der skal fremvises gyldig coronapas ved møder og foreningsaktiviteter i Frivilligcentrene. Det er derfor den mødeansvarlige, der har ansvaret for at kontrollere deltagerne i egne aktiviteter.

Borgere som opholder sig kortvarig i Frivilligcentret, som fx ved afhentning af nøgler, frivillig samtale/rådgivning, levering/afhentning af materialer, booking af mødelokaler mm. er fritaget for fremvisning af coronapas. Her gælder de samme regler som for butiksbesøg.
 
Booking af lokaler
Ring eller skriv gerne, hvis jeg kan være behjælpelig med booking af lokaler til jeres møder og aktiviterer i enten Frivilligcentret eller i en af de kommunale lokaler.
 
Hjælp til at komme godt i gang?
Har I brug for sparring og en snak om, hvordan I som forening kommer godt i gang igen? Vi hjælper gerne. Kontakt os på telefon: 24 47 30 84 eller mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Frivilligcenter Middelfart  Teglgårdsparken 17, 5500 Middelfart
Tlf. +45 24 47 30 84 • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. • CVR 34 76 00 55