Klimafolkemødet søger frivillige ildsjæle til opgaver den 2. - 4. september 2021

Opslag for Middelfart Kommune....

BLIV FRIVILLIG PÅ KLIMAFOLKEMØDET

Klimafolkemødet søger frivillige kræfter til Klimafolkemødet 2021, som finder sted 2.-4. september 2021 på KulturØpladsen i Middelfart.

Klimafolkemødet i Middelfart er en årlig begivenhed, som sætter klimaet øverst på dagsordenen – for borgere, politikere og virksomheder.  Programmet i år bliver det største hidtil og kommer til at byde på hundredevis af inspirerende og spændende samtaler, debatter, udstillinger og musik på i alt 7 scener.

Vi søger frivillige kræfter til at hjælpe med følgende opgaver:

  • Guider i bybilledet (Opgaver: Agere guide for gæsterne ift. generelle spørgsmål)
  • Scene-ansvarlige (Opgaver: Gøre scenerne klar til oplægsholdere, fylde vand op til gæster, oprydning, spritte borde af)
  • Guider i informations-standen (Opgaver: Udlevering af pressekort, hjælpe med at besvare generelle spørgsmål fra gæster)
  • Kultur-frivillige (Hjælp til opsætning og nedtagning af rekvisitter i forbindelse med kulturelle indslag, assistenter i kulturelle indslag)
  • Kommunikations-frivillige (Hjælp til kommunikation og fotografering til sociale medier under Klimafolkemødet)

 Der er tale om 6 timer pr. dag – og man skal gerne kunne være med minimum to dage. Man kan i stor grad selv vælge sine vagter. I juni inviteres alle frivillige til intro-møde på Middelfart Rådhus. Mødet bliver også holdt vituelt.

Som frivillig får du fuld grøn forplejning under dine vagter, og du får mulighed for at opleve Klimafolkemødets afvikling helt tæt på sammen med andre ildsjæle. Har du lyst til at være med? Så skriv dit navn og lidt om dig selv til Christa Boisen, chef for Klimafolkemødet, på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og så vender vi tilbage.

 

Frivilligcenter Middelfart  Teglgårdsparken 17, 5500 Middelfart
Tlf. +45 24 47 30 84 • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. • CVR 34 76 00 55