Ungdommens Røde Kors - Middelfart

Kontakt person

Isabella Bæk

E-mail

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Beskrivelse


Øvrige kontaktpersoner:
Emilie Thestrup (2. Næstformand & aktivitetsleder for madklub)
Tlf.: 24 26 12 26
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

evt. træffetid/åbningstid/kontortid:
Fra kl. 17.00-19.00 i alle hverdage.

Mail tjekkes dagligt

Foreningens hjemmeside:
http://www.urk.dk/vil-du-i-kontakt/lokale-udviklingsraad/region-syd/middelfart/

 Foreningens facebookside:
https://www.facebook.com/urkmiddelfartregionsyd/?fref=ts

Hovedorganisation:
Ungdommens Røde Kors
Hejrevej 30, 2. sal
2400 København NV

Foreningens målgruppe:
Børn og unge

Foreningens formål:
Ungdommens Røde Kors er Danmarks største humanitære ungdomsorganisation, og vi vokser fortsat. Vi ønsker at være til stede alle steder, hvor der er børn og unge - især udsatte, der har brug for vores indsats.

Helt grundlæggende har Ungdommens Røde Kors Middelfart  som hovedformål at fremme venskab samt international forståelse og arbejde for at imødekomme de behov, der udfordrer børn og unge i Ungdommens Røde Kors Middelfarts geografiske område

Aktiviteter i URK Middelfart:

Madklub: Madklubben er en mulighed for både unge drenge og piger til at hygge sig med kreative og spændende kulinariske oplevelser. I madklubben sættes der en menu sammen, som du kan være med til at bestemme sammen med børnene og de frivillige fra Ungdommens Røde Kors. 

Madklubben finder sted skiftevis tirsdag og onsdag hver uge fra kl. 18:00 i Østre Skoles hjemkundskabslokale i Middelfart. Aktiviteten er i år fra den 20. september og ikke i skolernes ferier.  Vi har børn i alderen 9 år til 12 år, der deltager i denne aktivitet

Aktivitetsklub:
Nyopstartet aktivitet ved Grimmermosehuset . De børn og unge, der kommer i klubben, kæmper ofte med rodløshed, mangel på stabilitet eller andre problematikker. Formålet med klubben er at lave lærige, sjove og sociale aktiviteter med de unge, som er udfordrende, livsbekræftende og derudover at have gode oplevelser sammen. Herigennem styrker vi børnenes viden og bevidsthed om gode adfærdsvaner, og vi styrker deres selvværd, selvtillid og livsglæde.

Ferielejre:
Vi benytter lejre til weekend-ophold og ferieophold i samarbejde med lokalafdelingerne for Ungdommens Røde Kors på Fyn samt Trekantområdet i Jylland.  Opholdene gives til børnene via Middelfart Kommune.

Pris:
Deltagelse i aktiviteter er gratis.
Medlemsskab af Ungdommens Røde Kors er årligt kr. 150,- per person.

Registrering og tavshedspligt:
I Ungdommens Røde Kors Middelfart indhenter vi børneattester på de frivillige for at sikre børn og unge mod overgreb af både fysisk og psykisk karakter og frivillige mod uretmæssige beskyldninger om overgreb.

Alle tilknyttede forpligter sig  desuden til at overholde Ungdommens Røde Kors`s principper og at være loyal i sit arbejde i respekt for de mennesker, der  får gavn af Ungdommens Røde Kors`s indsats, og ved sin underskrift at overholde tavshedspligt med hensyn til de personlige oplysninger og private forhold, som den frivillige får kendskab til gennem sit frivillige arbejde.

Opdateret: 26.06.18

Frivilligcenter Middelfart  Teglgårdsparken 17, 5500 Middelfart
Tlf. +45 24 47 30 84 • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. • CVR 34 76 00 55