FUT (KOL- og Lungegruppe)

Kontakt person

Benny Rye Helmer

Telefon nummer

29 93 28 92

E-mail

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Beskrivelse


Øvrige kontaktpersoner:

Bente Larsen
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Telefon: 23 21 36 46


Tove Rasmussen
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Telefon: 27 48 02 42

Om FUT-gruppen:
FUT gruppen er en frivillig forening for KOL- og lungepatienter. Gruppen træner sammen i Middelfart Motionscenter 2 gange ugentlig og byder gerne nye medlemmer velkommen. Det hele går ikke kun op i træning for hygge og socialt samvær er en stor del af FUT-gruppen.

FUT står i øvrigt for Fysisk Udmattelse & Totur :-)

Middelfart Motionscenter:
For at fastholde vor hyggelige gruppe har vi aftalt, at vi mødes hver tirsdag og torsdag kl. 10.00 - 11.00 i Middelfart Motionscenter i Lillebæltshallerne. Der 3 såkaldte "tovholdere" i gruppen, som man kontakter én af, hvis man ikke kan komme enten pr. telefon, sms eller pr. mail. De 3 kontaktpersoner er Benny, Bente og Tove, hvis kontaktoplysninger står nævnt ovenfor.

Du skal ikke betale indmeldelsesgebyr, men det er et krav at du bliver meldt ind i Middelfart Motionscenter. Det koster kr. 169,- pr. mdr. inkl. 1 times instruktion i maskinerne samt hensigtsmæssig individuel træning. Du afregner månedsvis over netbank. Du må ligeledes træne individuelt i centret, så meget du vil på alle andre tidspunkter i åbningstiden.

Formål og aktiviter:
FUT gruppen opstod pga. et fælles forløb for KOL- og lungepatienter ved Middelfart Kommune for år tilbage. Efter endt forløb blev vi er i gruppen enige om, at det er en rigtig god idé, at videreføre vor KOL- og lungegruppe mht. motionen, da vi ellers ikke kom af sted, hvis vi individuelt skulle fortsætte alene. Det, at der er en der venter på én, og forventer at man kommer, hvis ikke man melder afbud gør ofte, at man alligevel strammer sig an og kommer afsted!!

Der er generelt en meget god opbakning om dette tiltag, der hjælper os til fortsat at opretholde vor træning, "gode helbred", samt takle vore skavanker med humor og godt humør. 


Strib og Middelfart Motionscenter tilbyder desuden medlemmer af FUT-gruppen:

  • Fri træning i 2 centre
  • Fri holdtræning i 2 centre
  • 1 instruktørtime, hvor du fåe dit eget personlige træningsprogram
  • Fri adgang til Strib Svømmehal og sauna inden for offentlig åbningstid
  • Bowling mandag til torsdag, samt søndag inden for ofttenlig åbningstid, hvis banerne er ledige
  • Hal-aktiviteter som badminton, fodbold, bordtennis mm. mandag til fredag kl. 09.00 - 15.00 i Lillebæltshallerne og Strib Fritids- og Aktivitetscenter, hvis hallerne er ledige

DER ER OGSÅ PLADS TL DIG I VOR HYGGELIGE FRIVILLIGE FORENING FUT-GRUPPEN.......

Frivilligcenter Middelfart  Teglgårdsparken 17, 5500 Middelfart
Tlf. +45 24 47 30 84 • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. • CVR 34 76 00 55