Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Månedens forening

Frivilligcenter Middelfart vil sammen med sine medlemmer markedsføre frivilligheden i Middelfart Kommune, og det gør vi ved at vælge ’månedens forening’ blandt Frivilligcentrets medlemmer. 

Månedens forening vil i tekst på hjemmesiden og i en pressemeddelelse fortælle om sig selv og, hvad der aktuelt rører sig i foreningen. Medlemmer kan indstille sig selv, indstilles af andre eller udpeges af Frivilligcentret uden indstilling.

Vi hjælper månedens forening med promoveringen via Frivilligcentrets hjemmeside, Facebook-side og med kontakt til pressen. 

Det er målet at vælge månedens frivillige forening i 6-10 af årets måneder, men kåringen finder ikke nødvendigvis sted i alle 10 måneder. 

Måned   

Forening 

Om månedens forening

September
2019

Talentspejderne

Talentspejdernes formål er at bidrage til, at flere unge påbegynder og gennemfører en ungdomsuddannelse. De hjælper skoletrætte folkeskoleelever fra 7.-9. klasse, med at genopbygge troen på egne evner og talenter. Læs mere om Talentspejderne HER

Juni
2019

Mødrehjælpen lokalt

Mødrehjælpen er til for dig, som har brug for rådgivning og støtte som far, mor eller gravid. Lokalforeningen støtter og laver spændende aktiviteter for mødre, fædre og børnefamilier. Læs mere om Mødrehjælpen i Middelfart HER.

Marts
2019

Bhutanesiske Samfund Middelfart

Bhutanesiske Samfund Middelfart arbejder for at præsentere generel viden om bhutanesere og for at bevare og fremme bhutanesisk kultur, identitet, sporg og historie. Læs mere om Bhutanesiske Samfund Middelfart HER.

Februar 2019

Tvillingegården

Tvillingegården er et fristed for ældre med en pragtfuld udsigt over Båring Vig. Her er arbejdende værksteder, kreative timer, orkester, folkedans, krolf og et hav af arrangementer. Læs mere om Tvillingegårdens Venner HER.

Januar
2019

Værestedet Broen til Livet

Værestedet Broen til Livet er et brugerstyret værested for clean og ædru borgere og for deres pårørende. Klare holdninger og faste strukturer giver plads til, at alle kan bruge samværet og energien på et godt liv. Læs mere om Broen til Livet HER.

November
2018

Teglgårdskirkens logo

Teglgårdskirken er en lokal frikirke, der rækker ud i samfundet for at skabe fællesskab, aktiviteter og rådgivning. Læs mere om Teglgårdskirken HER.

Oktober 2018

logo sort

Natteravnenes formål er at skabe tryghed og livsglæde i det offentlige rum, især blandt børn og unge i nattelivet. Læs mere om Natteravnene HER.

Juni 2018

De 7 Aktivitetsråd

Aktivitetsrådene er de frivillige støtteforeninger som er tilknyttet Kommunens plejehjem og dagcentre. Aktivitetsrådene og deres ca. 200 frivillige arrangerer aktiviteter for beboere og ældre i lokalområdet. Læs mere om de 7 Aktivitetråd HER.

April 
2018

Danske Seniorer logo

Stor opbakning og et stærkt fællesskab kendertegner foreningen. De tilbyder bl.a. 4 årlige bankospil. fisketure, udflugter, seniormotion og madlavnng for mænd mm.
Læs mere om Brenderup Seniorer HER 

Marts
2018

"Bevar Strib Bibliotek"

Bevar Strib Bibliotek tilbyder 2-3 arrangementer om måneden, hvor Strib Bibliotek er blevet et aktivit socialt og kulturelt fyrtårn, hvor man mødes på kryds og tværs af aldre.
Læs mere om foreningen HER

Februar
2018

Logo vertikalt

Gigtforeningen i Middelfart kæmper og arbejder for, at mennesker med sygdommen og smerter i led, ryg, sener og muskler får et bedre liv.
Læs mere om Gigtforeningen HER

Januar
2018

Middelfart Pensionistforening

Middelfart Pensionistforening er stedet hvor byens pensionister samles til aktiviteter og arrangementer i hyggelige fællesskaber.
Læs mere om Middelfart Pensionistforening HER

November
2017

Senhjerneskade CAFÈEN

Senhjerneskade CAFÈEN er stedet for dem som har fået en hjerneskade i voksenlivet. Møderne afholdes i en munter tone, så timerne sammen giver godt humør. Læs mere om CAFÈEN HER

Oktober 2017

logo

Parkinsonforeningen arbejder for at sikre de bedste mulige behandlingsmetoder, udbrede kendskabet til sygdommen og at støtte forskning. Læs mere om Parkinsonforeningen, deres arbejde og aktiviteter HER

September 2017

Mentorforeningen

Mentorforeningen er et forpligtende fællesskab med udgangspunkt i den enkeltes behov. Læs mere om Mentorforeningen HER

Juni 2017

Røde Kors
Røde Kors, Nr. Aaby lokalafdeling

Røde Kors, Nr. Aaby lokalforening har et bredt udvalg af aktiviteter, som sigter på at hjælpe der, hvor der er et lokalt behov.
Læs mere om Røde Kors i Nr. Aaby, deres arbejde og aktiviteter HER

Marts 2017

Logo

Middelfart Handicap Boccia Klub er en forening for alle med og uden handicaps. Formålet er med hyggeligt samvær at give alle medlemmer mulighed for at spille boccia. Læs mere om Middelfart Handicap Boccia Klub HER

Februar 2017

Motionsvenner

Motionsvenner er en frivillig social forening uden kontingentbetaling, der blev dannet i foråret 2010. Foreningen har 34 frvillige motionsvenner, der hver uge motionerer ca. 160 ældre medborgere. Læs mere om Motionsvenner HER

Januar 2017

KDFM logo

Kurdisk - Dansk Forenings hovedformål er at skabe gensidig forståelse mellem kurdere og danskere, herunder oplyse danskere om de kurdiske folks kultur og historie. Læs mere om Kurdisk - Dansk Forening HER

Oktober 2016

Scleroseforeningen

Scleroseforeningens Lokalafdeling Vestfyn dækker Middelfart og Assens Kommune og er samlingspunkt for alle, der arbejder for sclerosesagen i lokalområdet. Læs mere om Scleroseforeningens Lokalafdeling Vestfyn HER

September 2016

Motion i dagtimerne

MOTION i Dagtimerne tilbyder en bred vifte af motionsaktiviteter på mange forskellige niveauer og henvender sig til personer, der har fri i dagtimerne, f.eks. pensionister, sygemeldte eller dem der arbejder på deltid eller i skiftehold. Læs mere om MOTION i Dagimerne HER

Juni 2016

Centerrådet i Skovgade

Centerrådet i Skovgade laver aktiviteter for beboerne på Ældrecentret og sørger for hygge og samvær. De er aktive medspillere i etableringen af klimahaven ifbm. Klimabyen. Læs mere om Centerrådet HER

Maj 2016

logo

Lokalkomitéens hovedformål er at synliggøre Hjerteforeningen i lokalområdet og at oplyse om hjertekarsygdomme og deres forebyggelse samt at yde støtte og rådgivning tl hjertekarpartienter og deres pårørende med henblik på at opnå størst mulig livskvalitet for den enkelte. Læs mere om Hjerteforeningen i Middelfart HER

April 2016 3F logo 3f Seniorklubben Ejby er en medlemsforening for efterlønsmodtagere, pensionister og andre, som har lyst til at deltage i foreningens arrangemnenter og udflugter. 
Læs mere om 3f Seniorklubben Ejby HER
Februar 2016 logo tekst pårørende Bedre Psykiatri er en medlemsforening for pårørende til psykisk sårbare; det kan være som forældre, børn, anden familie, naboer, venner eller kolleger.
Læs mere om Bedre Psykiatri for Pårørende HER 
November 2015 Demensforeningen Torsdagscaféens formål er, at mennesker med demens, deres ægtefælle og pårørende, kan komme et sted, vor hyggeligt samvær er i fokus.
Læs mere om Torsdagscaféen HER
Oktober 2015

Røde Kors
Røde Kors Middelfart

Røde Kors Middelfart har en bred vifte af aktiviteter, som sigter på at hjælpe der, hvor der er et lokalt behov.
Læs mere om Røde Kors Middelfart, deres arbejde og aktiviteter HER
September 2015 Logo Frivilligcentret - farve-CMYK-2 Frivilligcenter Middelfart er en paraplyorganisation for de frivillige sociale foreninger, klubber og organisationer i Middelfart Kommune.
Læs om frivilligcentret HER
Juni 2015
Ældre Sagen med tekst

Ældre Sagen Middelfart arbejder for et samfund, hvor alle kan leve et godt og langt liv, hvor personen er vigtigere end alderen og hr mulighed for at leve og udfolde sig på egne betingelser.
Læs om foreningen her.
Se videoindslag med Ældre Sagen her.

Maj 2015

FAMILIENET LOGO-original


FAMILIENET BROGAARDEN er en af Frivilligcentrets yngste medlemmer. Foreningen fremmer den positive inklusion mellem børn og unge med og uden handicap.
Læs om foreningen her.
Se videoindslag med FAMILIENET BROGAARDEN her.

April 2015


Røde Kors
Røde Kors Ejby

Foreningen hjælper svage og udsatte borgere gennem en bred vifte af tilbud, som finansieres af indtjeningen fra bl.a. genbrugsbutikken, 
Læs om foreningen her
Se videoindslag med foreningen herMarts 2015                   
dhf middelfart logo
Lokalafdeling i Middelfart


Foreningen arbejder for et liv med lige muligheder for mennesker med bevægelseshandicap og fejrer Dansk Handicapdag den 21.3.2015.
Læs om foreningen her.
Se videoindslag med foreningen her.


Februar 2015


Middelfart Efterløns- og

pensionistklub
                                                                                                   


Klubben har et alsidigt program med velbesøgte aktiviteter, der danner gode forudsætninger for et socialt samvær for såvel klubbens nye som 'gamle' medlemmer.
Læs om foreningen her.
Se videoindslag med foreningen her.


Januar 2015logo RGBfredericiamiddelfart 2

Fejrer sit 25 års jubilæum i januar 2015.
Læs om foreningen her.
Se videoindslag med foreningen her
November 2014redbarnetlogo ani

 


Søger frivillige til Familieoplevelsesklubbens nuværende aktiviteter, men ønsker også frivillige til nye tiltag. 

Læs om foreningen her.

Se videoindslag med foreningen her.
Oktober 2014

Frivillignet-logo En større hvervekampagne af frivillige, da antallet af flygtninge, der kommer til Middelfart, er større end forventet. 
Læs om foreningen her.
Se foreningens videoklip her.

 

 

 

Nyheder

 • Ladies Night 2019 +

  Ladies Night 2019 Kræftens Bekæmpelse i Middelfart inviterer til Ladies Night tirsdag den 24. september 2019. Tjek invitationen og programmet HER. Læs mere
 • Nyt efterårsprogram fra Tirsdagsklubben +

  Nyt efterårsprogram fra Tirsdagsklubben & Middelfart Handicap Boccia Klub Kig forbi Frivilligcentret og få det nye efterårsprogram fra henholdsvis Tirsdagsklubben Læs mere
 • Referat fra bestyrelsesmøde i Frivilligcentret 29.08.19 +

  Referat fra bestyrelsesmøde i Frivilligcentret - 29.08.19 Så har der været afholdt bestyrelsesmøde i Frivilligcenter Middelfart. Referatet inkl. bilag finder du Læs mere
 • Månedens forening - September 2019 - Nyheder +

  Månedens forening i September 2019 Frivilligcenter Middelfart udpeger for 36. gang ”månedens frivillige forening” for herigennem at markedsføre frivilligheden i Læs mere
 • Invitation til Frivillig Fredag 2019 +

  Invitation til FRIVILLIG FREDAG Du inviteres hermed til Frivillig Fredag den 27. september 2019 kl. 16.00 - 19.30 i Lillebæltshallerne på Læs mere
 • Fødselsdagsfest hos Torsdagscafeen +

  Invitation til 10 års fødselsdag i Torsdagscaféen Torsdagscaféen - en del af Alzheimerforeningen inviterer til 10 års fødselsdags jubilæum torsdag den Læs mere
 • Tid til §18 midler - 2. runde 2019 +

  Tid til §18 midler - "Støtte til frivilligt socialt arbejde" Det er blevet tid til uddeling af midler til frivilligt socialt Læs mere
 • Nye efterårsprogrammer fra Brenderup Seniorer og Middelfart Efterløns- og Pensionistklub +

  Nye efterårsprogrammer fra Brederup Seniorer og Middelfart Efterløns- og Pensionisklub Ny spændende programmer fra henholdsvis Brenderup Senioer og Middelfart Efterløns- Læs mere
 • Medlem nr. 65 +

  Velkommen til medlem nr. 65 Frivilligcenter Middelfart byder Bloddonorerne på Nordvestfyn hjertelig velkommen som nyt medlem. Læs mere om foreningen Læs mere
 • Frivillig Fredag 2019 - appetitvækker +

  Festlig- og frivillighed på Frivillig Fredag HUSK! at sætte X i kalenderen fredag den 27. september 2019 kl. 16.00 - 20.00, Læs mere
 • NYT medlem +

  NYT medlem i FrivilligcentretHjertelig velkommen til medlem nr. 64 - Hyggepetanqueklubben som er klubben for dig, der er 50 år eller Læs mere
 • Månedens forening i marts 2019 +

  Månedens forening i marts 2019 Frivilligcenter Middelfart udpeger for 35. gang ”månedens frivillige forening” for herigennem at markedsføre frivilligheden i Læs mere
 • Referat fra bestyrelsesmøde i Frivilligcentret 23.05.19 +

  Referat fra bestyrelsesmøde i Frivilligcentret - 23.05.19 Frivilligcenter Middeldfarts bestyrelse har afholdt bestyrelsesmøde torsdag den 23. maj 2019. Referatet inkl. bilag Læs mere
 • Åbent Hus hos Værestedet Broen til Livet - 01.06.19 +

  Værestedet Broen til Livet inviterer til Åbent hus Værestedet Broen til Livet inviterer til Åbenthus lørdagen før folketingsvalget - den 1. Læs mere
 • Foredrag m Khaterah Parwani - Mentorforeningen +

  Foredrag med Khaterah Parwani- Dobbeltidentitet og dannelse, med fokus på teenagere Østergades forsamlingshus i MiddelfartFredag d 24. maj 2019 Kl Læs mere
 • Søg Friplads til Ferielejr - 2019 +

  ❤ SØG FRIPLADS TIL FERIELEJR❤ Så har Pindstrup Centret helt ekstraordinært åbnet en pulje på 1/2 mio. kr. til fripladser på Læs mere
 • Loppemarked og Åbent Hus på Brenderup Dagcenter +

  Loppemarked og Åbent Hus på Brenderup Dagcenter Aktivitetsrådet og personalet på Brenderup Dagcenter inviterer til loppemarked og åbent hus tirsdag Læs mere
 • Nyhedsbrev - april 2019 +

  Nyhedsbrev - april 2019 Nyhedsbrevet for april 2019 fra Frivilligcenter Middelfart er nu on-line. Du kan læse nyhedsbrevet HER. Læs mere
 • Åbningstider i og omkring påsken 2019 +

  Åbningstider i og omkring påsken 2019 Se Frivilligcenter Middelfarts åbningstider i og omkring påsken 2019 HER Læs mere
 • Årsbooking af mødelokaler for skoleåret 2019/2020 +

  Årsbooking af mødelokaler for skoleåret 2019/2020 Middelfart Kommune har åbnet kalenderen til årsbookingen af kommunale mødelokaler for skoleåret 2019/2020.Send jeres Læs mere
 • 1