Lokale stillingsopslag


Kontakt gerne Frivilligcentret, hvis du overvejer at blive frivillig engageret. Vi hjælper dig gerne med guidning og rådgivning, så du vælger det helt rigtige fællesskab som giver mening for lige netop dig.

Du finder lokale jobs her

Ring gerne for en uforpligtende snak på: 24 47 30 84. Mange foreninger søger nemlig frivillige, uden at slå stillinger op.

Red Barnet søger online lektievenner

Slået op 11.10.21

Red Barnet søger frivillige lektievenner, der ønsker at hjælpe et barn med at blive bedre til de udfordringer der driller. Lektiehjælpen foregår online.

Dansk Folkehjælp søger frivillige økonomiske rådgivere

Slået op 04.10.21

Dansk Folkehjælp søger løbende frivillige økonomiske rådgivere til at hjælpe udsatte borgere i Middelfart Kommune med at få overblik , råd, vejledning og hjælp til de økonomiske udfordringer.

Selvhjælp Fredericia-Middelfart søger Vejvisere til nyt tiltag

Slået op 23.08.21

Du bliver en del af et vejviserkorps hos Selvhjælp som søger vejvisere til nyt tiltag, som skal styrke fællesskaber og forebygge ensomhed blandt ældre. 

Hele Danmarks Familieklub søger hjertevarme frivillige

09.08.21

Hele Danmarks Familieklub er en gratis aktivitet, hvor børnefamilier mødes hver anden uge og spiser sammen, leger og hygger sig og skaber et lokalt netværk.

Røde Kors Ejby søger frivillig aktivitetsleder til "Fortæl for Livet"

Slået op 09.08.21

Fortæl for Livet er en social aktivitet for ældre, som ønsker at mødes, fortælle og lytte til betydningsfulde historier fra hinandens liv - og på den måde at skabe et nyt fællesskab.

Røde Kors Ejby søger frivillige gruppeledere til "Fortæl for Livet"

Slået op 09.08.21

Fortæl for Livet er en social aktivitet for ældre, som ønsker at mødes, fortælle og lytte til betydingsfulde histiorier fra hinandens liv - og på den måde skabe et nyt fællesskab.

Talentspejderne søger efterlønnere og pensionister

Slået op 01.07.21

Talentspejderne søger mentorer som vil gøre en forskel for en ung 12-15 årig.

Skolevenner

Skolevenner og Middelfart Kommune søger løbende frivillige skolevenner

Frivilligcenter Middelfart  Teglgårdsparken 17, 5500 Middelfart
Tlf. +45 24 47 30 84 • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. • CVR 34 76 00 55